Fredagsmatch i FA-cupen

Embed from Getty Images

Matchdagarna för FA-cupens fjärde omgång är fastställda. För Manchester Uniteds del betyder det att bortamötet med Arsenal spelas fredagen den 25 januari. 

Manchester United lottades som bekant mot Arsenal i FA-cupens fjärde omgång. På fredagsförmiddagen fastslogs matcherna efter att tv-bolagen sagt sitt. För Manchester Uniteds del blir det en något oortodox fredagsmatch i London. Bortamötet med Unai Emerys lag sparkar igång klockan 20.55 svensk tid den 25 januari.

BBC One kommer att sända matchen i England varför den av lätt införstådda skäl även kommer att sändas på Eurosport eller Kanal 9.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS