Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

OFFICIELLT: Martial skriver nytt långtidskontrakt

Embed from Getty Images

Efter otaliga om och men är det äntligen officiellt – Anthony Martial har förlängt sitt kontrakt med Manchester United! Det nya kontraktet sträcker sig till 2024, med en option på ytterligare ett år, och innebär dessutom ett rejält lyft i lönekuvertet.

I somras bekräftade fransmannens agent, Philippe Lamboley, att Martial ville lämna klubben. José Mourinho rapporterades vara okej med att släppa Uniteds guldklimp – men klubbledningen höll inte med och blockerade därmed en flytt.

Sedan dess har Mourinho fått sparken och hela klubben har fått ett remarkabelt lyft både spel- och stämningsmässigt. Så stort att Martial nu valt att stanna. Strålande nyheter att avsluta årets första månad med!

Huvudpersonen själv berättar om känslorna efter förlängningen.

– Jag älskar tiden i den här klubben. Från dagen jag kom hit har jag känt mig som en del av United-familjen och jag har varit otroligt ödmjuk och överväldigad över värmen från våra supportrar, som fortsätter att häpna mig med sin stöttning, säger han till klubbens hemsida.