Bekräftat: Fellaini lämnar Manchester United

http://gty.im/839571064

Efter 177 matcher, 22 mål och 5,5 år i Manchester United har Marouane Fellaini nu lämnat de brittiska öarna. Härnäst väntar ett äventyr i Kina och klubben Shandong Luneng för den reslige belgaren.

Den nu 31 år gamla mittfältaren hade ett och ett halvt år kvar på det kontrakt han förlängde i somras. Detta rapporteras ge United mellan sju till tio miljoner pund från den kinesiska högstaliga-klubben.

Vi tackar Fellaini för de otaliga antal nickmål, felpass, vassa armbågar och det slit han trots allt lagt ned i klubben. Sammanlagt gjorde han 177 matcher (varav 106 från start) och 22 mål för Manchester United. Under hans tid i klubben vann United fyra titlar; FA-cupen 2015/16, Ligacupen 2016/17, Europa League samma säsong och Community Shield 2016.

God lycka i framtiden, Marouane!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS