Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mendes medvetet trög om de Gea?

Om några timmar drar vi igång matchdagsbloggen, innan dess skall vi kolla på de (få) senaste nyheterna kring United som inte rör matchen.

Det blir ett kort nyhetssvep, med blott tre nyheter, varav två är om satta speltider.

Mendes medvetet trög om de Gea?

James Robson på The Standard skriver att United är villiga att göra David de Gea till en av klubbens bäst betalda spelare, med en veckolön på runt 350.000 pund, vilket vi hört rykten om ett tag nu.

Något som verkar störa förhandlingarna är dock att de Geas agent, den kontroversielle Jorge Mendes, ser potential att göra mängder med pengar på de Gea när spanjorens kontrakt går ut nästa sommar.

Både Juventus och PSG skall se över sin målvaktssituation, och en fri transfer på de Gea hade varit perfekt för båda klubbarna. Robson skriver att Aaron Ramseys kontrakt med Juventus, som sägs ligga på runt 400.000 pund i veckan, skall göra att Mendes ser potential för vad de Gea skall kunna få vid en Bosmanflytt.

Sannolikheten att United får punga ut väldigt mycket pengar om klubben vill behålla de Gea får ses som hundraprocentig.

Speldatum damerna

Damlaget är vidare till FA-cupens kvartsfinal. Häromdagen lottades den, och det blir bortamatch mot Reading för United, en match som spelas klockan 15.00 (svensk tid) den 17 mars.

Lottningen i sin helhet ser ut så här.

Reading – Manchester United
Aston Villa – West Ham United
Durham – Chelsea
Manchester City – Liverpool

Speldatum juniorerna

Det är även bekräftat när juniorerna skall spela åttondelsfinal i Uefa Youth League.

13 mars, 14.00 (igen, svensk tid) och matchen spelas mot Midtjylland.