Muss-podden special #3 Adam med Keven Bader

Det här avsnittet av Muss-podden Special är än mer special än normalt. Adam har den här veckan teamat ihop sig med Keven Bader som driver podcasten Klacken.nu. De pratar bland annat om Uniteds nuvarande situation, nyförvärv, Pogbas och Lukakus framtid samt förväntningarna inför den kommande säsongen.

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS