Muss-podden special: #5 Adam med Irma Helin

I veckans specialavsnitt pratar Adam med Irma Helin som bland annat är fotbollspelare i Djurgården i Allsvenskan och expert på Eurosport. Det blir en hel del snack om förväntningarna på säsongen, vem som bör vara lagkapten samt om våra ungtuppar i laget. Och givetvis avslutas det med lyssnarfrågor!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS