Officiellt: Manchester-derby i ligacupens gruppspel

Embed from Getty Images

Nu är det officiellt vilka Manchester Uniteds damer får möta i ligacupens gruppspel. Lagen som har lottats in i grupp C är Birmingham, Everton, Leicester, Manchester city och Manchester United. De första matcherna spelas den 21 och 22 september.

Damerna, ledda av Casey Stoney, tog steget upp i den engelska högstadivisionen förra säsongen efter att laget (äntligen) startats om på nytt – och det sprakar till ordentligt redan i första ligaomgången då det även där vankas Manchester-derby, på bortaplan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS