Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: 26 man till Oslo

Imorgon spelar Manchester Uniteds herrlag träningsmatch mot Kristiansund i Oslo. För en liten stund sedan presenterade United spelarna som åker med, och det är hela 26 spelare som Solskjaer tar med sig.

Det klart mest noterbara är att Romelu Lukaku saknas från truppen, detta utan kommentar på Uniteds hemsida i skrivande stund. Övriga spelare som tillhör A-truppen men som inte är med är Tim Fosu-Mensah (skadad), Eric Bailly (skadad), Matteo Darmian (anledning okänd) och Alexis Sanchez (semester/skadad).

Av juniorerna som varit med på försäsongsturnén är Angel Gomes, Tahith Chong och Mason Greenwood med. Däremot har Solskjaer valt att inte ta med James Garner, något som vi får anta beror på att norrmannen anser att det är bättre för Garner att vara med U23-truppen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: David De Gea, Lee Grant, Joel Pereira, Sergio Romero
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Ashley Young
Mittfältare: Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba
Anfallare: Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford