Officiellt: Romelu Lukaku klar för Inter

Embed from Getty Images

Romelu Lukaku har gjort sitt i Manchester United. På torsdagen bekräftades att den belgiska anfallaren säljs till Italienska Inter. Övergångssumman rapporteras, bonusar inkluderat, landa på 80 miljoner euro (74 miljoner pund).

”Inter var den enda klubben jag vill till, för Inter är inte för alla,” säger Lukaku till Inters hemsida. ”Jag är här för att ta de blåsvarta tillbaka till toppen.”

Lukaku har signerat ett femårskontrakt med Inter.

Det blev i slutändan bara två säsonger för Lukaku i Manchester United. Värvad från Everton sommaren 2017 kom Lukaku att göra 42 mål på 96 matcher för United.

Lukakus första säsong i klubben blev lyckad, då han var lagets klart bästa målskytt med 27 mål i alla turneringar. Under den andra säsongen gick det inte alls lika bra för honom. Han fick ofta nöja sig med en plats på bänken och målskörden minskade markant.

Så får nu Lukaku sin vilja igenom med spel under Antonio Conte.

Vi önskar Romelu Lukaku lycka till i framtiden!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS