Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Lindelöf mot nytt jättekontrakt

Embed from Getty Images

Victor Nilsson Lindelöf cementerade under den gångna säsongen sin plats i Manchester Uniteds startelva, och nu verkar belöningen också komma för svensken, som rapporteras skriva på ett jättekontrakt med klubben.

Den 25-årige svensken hade en trevande start på karriären i Manchester United och fick stå emot kritik från alla håll och kanter. Men under den förra säsongen tog ”Vigge” revansch och spelade in sig i startelvan på regelbunden basis, och i och med tränarbytet från José Mourinho till Ole Gunnar Solskjaer har mittbacken fått än mer luft under vingarna, något som gjort att svensken nu kommer belönas med ett nytt, jättekontrakt, detta enligt uppgifter till Sportbladet.

Lindelöf ryktades under sommaren bort från United, där bland annat Barcelona var intresserade, men någon övergång var aldrig riktigt nära då United inte hade för avsikt att sälja.

Enligt uppgifter till Sportbladet pågår just nu förhandlingar om ett nytt kontrakt, något som i sådana fall ryktas vara betydligt saftigare än det nuvarande, som under föregående säsong gav svensken cirka 60 miljoner kronor.

Även kontraktslängden uppges bli längre än den nuvarande, som ligger på tre år.