Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Öppna för nyförvärv i januari; inget högprofilerat namn; Berbatov om Ferguson

Lite nyhetstorka nu när landslagsuppehållet börjar lida mot sitt slut. Men lite kan vi ändå bjuda på. Manchester United är öppna för att förstärka truppen i januari. Den profilerade skribenten Andy Mitten menar att supportrarna inte ska förvänta sig en högprofilerad värvning till rollen som sportslig direktör och Berbatov har skrivit på officiella hemsidan. 

Öppna för nyförvärv i januari

Embed from Getty Images

Det är lokaltidningen Manchester Evening News som skriver att Manchester United är öppna för att hämta in nyförvärv i januari. Men med en betoning på att det ska vara rätt spelare som ska vara tillgängliga, vilket är lättare sagt än gjort.

Under sommaren värvade United som bekant tre spelare och hela sex spelare lämnade. Trots att ledningen hade sagt att de som lämnar ska ersättas blev det inte på det viset. Det nämns inga nya spelare som är aktuella, utan de gamla ryktena Sean Longstaff, Christian Eriksen och Paulo Dybala nämns, men ingenting känns riktigt aktuellt.

Förvänta er inget högprofilerat namn som sportslig direktör

I en kolumn på magasinet FourFourTwo skriver den profilerade Unitedskribenten Andy Mitten att sökandet efter en sportslig direktör, som pågått sedan 2017 fortsätter. Däremot ska ingen förvänta sig att det är ett högprofilerat namn, då flera sådana har blivit nekade en tjänst bara under det här året.

Manchester United som klubb ska vara nöjda med hur övergångarna det senaste året har varit och Ed Woodward har ledningens förtroende i den rollen som han har.

I en annan del av texten skriver Andy Mitten att United sedan 2015 har gjort stora investeringar på ungdomsfronten och har flertalet unga talanger på uppgång.

Berbatov berättar om mötet med Ferguson

Embed from Getty Images

Allas våran favoritbulgar har skrivit en text till Manutd.com då det är 10 år sedan han började spela i den röda tröjan. Han beskriver hur mötet med Sir Alex Ferguson var när vi snodde honom framför näsan på grannrivalen.

”Vi åkte till Manchester Airport. Jag gick och pratade med min agent för att sedan kolla upp och se att Sir Alex Ferguson väntade på mig. Jag trodde att jag skulle få en hjärtattack. Vad i he****e. Jag är bara en normal kille från ett litet land, och tränaren för Manchester United, bara några veckor efter att han vunnit Champions League, hade kommit för att möta upp mig på flygplatsen. Han ville värva mig”.