Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Rochdale

Embed from Getty Images

Paul Pogba och Mason Greenwood tillhör spelarna som är tillbaka i Ole Gunnar Solskjaers matchtrupp när det vankas ligacupmöte med Rochdale på Old Trafford på onsdagskvällen. Vi noterar också att en kvartett mer rutinerade spelare vilas och att Angel Gomes lyser med sin frånvaro.

Ole Gunnar Solskjaer meddelade under tisdagen att Paul Pogba skulle få ”några minuter” mot Rochdale på onsdagen. Mot den bakgrunden var det föga överraskande at fransmannen fanns bland spelarna som samlades på The Lowry Hotel på onsdagseftermiddagen. Bland spelarna som Manchester Evening News fångade på bild fanns också Mason Greenwood. 17-åringen missade helgens resa till London på grund av halsont men är alltså med nu. Den närvaron är synnerligen välkommen då varken Anthony Martial eller Marcus Rashford är med.

David de Gea, Harry Maguire, Ashley Young och Nemanja Matic verkar alla vilas, vilket får ses som föga överraskande. Sergio Romero brukar stå i mål i cuperna medan Maguire spelat varje minut i ligan hittills. Ashley Youngs frånvaro tyder på att kaptenen inte håller för tätt matchande medan Nemanja Matics frånvaro inte gör från eller till sett till hur serben uppträtt i år.

Embed from Getty Images

Noterbart är att varken Angel Gomes eller Diogo Dalot fanns med bland de som anlände till hotellet. Dalot ska ha rapporterat in till träningsanläggningen Carrington imorse, vilket tyder på att hans fysiska status efter skada är aningen oklar. Glädjande nog finns både James Garner och Brandon Williams med. Att någondera ska få mer än ströminuter är dock kanske att hoppas på för mycket. Då 18 spelare checkat in så blir det dock minst bänkplatser för alla, om nu ingen ansluter senare.

Truppen som helhet: Sergio Romero, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Phil Jones, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Brandon Williams, Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Paul Pogba, James Garner, Juan Mata, Jesse Lingard, Tahith Chong, Daniel James, Mason Greenwood.