Juniormålvakt återvänder; Perisic om utebliven unitedflytt; Smalling bäst på plan

Ett lite senare nyhetssvep landar här och vi går igenom bland annat vad Ivan Perisic har sagt angående flytten till United som aldrig blev. Vi riktar även blickarna mot Italien och några dagar sent konstaterar vi även att en juniormålvakt återvänder till klubben. 

Carney återvänder från lån

För ett par dagar sedan meddelade Stocksbridge Park Steels, som huserar i Northern Premier League Division One, att Jacob Carney lämnar klubben och återvänder till Manchester United. Den 18-årige målvakten har varit utlånad i två månader och stått för fina prestationer enligt klubben.

Carney hade bara ett korttidsavtal på två månader med Stocksbridge som löpte ut nu i slutet av  september. Han har framför allt agerat reserv till lagets förstemålvakt.

Perisic: ”Jag ville till United”

Embed from Getty Images

För två somrar sedan länkades United starkt med Ivan Perisic, då tillhörandes Inter, men som numera håller till i Tyskland och Bayern München. I en intervju till The Athlethic förklarar kroaten att det var nära en flytt till United och att han gärna hade genomfört den.

”Hur nära jag var United? Väldigt nära. Det var fantastiskt när Jose [Mourinho] ringde, det var svårt att säga nej till honom. Faktum är att jag väldigt gärna hade velat spela för honom i United.

”Det var en dröm för mig att få spela i alla stora ligor, men det hände inte. Det var smärtsamt. Men jag vill inte gå in på några detaljer. Jag kon fram till de verkliga anledningarna två år senare. 

Smalling bäst på plan – Alexis målskytt och utvisad

Det kommer givetvis bli föremål för lånekollen vad det lider, men i och med att både Chris Smalling och Alexis Sanchez utlåningar utmärker sig lite extra kan vi ändå passa på att notera deras insatser i helgen, inte minst med tanke på att de stack ut lite extra.

Smalling och hans Roma besegrade under dagen Lecce på bortaplan och bäst på plan ska enligt rapporter just Smalling ha varit, vilket hans siffror kanske vittnar om.

För Alexis Sanchez i Inter var det däremot lite upp och ner under gårdagen. Det började bra när han styrde in en medspelares skott i mål för att sedan göra ett på egen hand en stund senare. Men kvällen avslutades i moll för chilenarens del då han på kort tid drog på sig två varningar och således en utvisning. Trots det kunde Inter hålla undan och vinna över Sampdoria med 3-1.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS