Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Arsenal

Embed from Getty Images

Två roliga nyheter och en tråkig sådan när Manchester Uniteds matchtrupp inför matchen mot Arsenal presenteras. På den positiva sidan noteras att både Paul Pogba och Marcus Rashford checkade in på spelarhotellet. Tyvärr syntes dock inte Aaron Wan-Bissaka till, vilket onekligen skulle vara ett stort avbräck för United.

Som alltid ska matchtruppen, som har Manchester Evening News som källa, tas med en liten nypa salt. Det är ovanligt men det händer att någon spelare missas. Att bara 19 spelare syntes till vid hotellet skulle kunna vara en indikation på att någon missats men på slutet har matchtruppen relativt ofta varit utan extra utespelare, framför allt på hemmamatcher.

Förutom Pogbas och Rashfords närvaro noteras att Brandon Williams var en av spelarna som checkade in på spelarhotellet. I övrigt de förväntade namnen.

Målvakter: De Gea, Romero, Grant
Försvarare: Lindelöf, Tuanzebe, Maguire, Rojo, Williams, Young
Mittfältare: McTominay, Matic, Pereira, Fred, Pogba, Lingard, Mata, James
Anfallare: Rashford, Greenwood

På frånvarolistan, utöver Wan-Bissaka, finns Eric Bailly, Phil Jones, Diogo Dalot, Luke Shaw, Tim Fosu-Mensah, Angel Gomes, James Garner, Anthony Martial och Tahith Chong.