Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Newcastle

Embed from Getty Images

Manchester United har idag rest till Newcastle inför söndagens Premier League-match. Ole Gunnar Solskjaer tar med sig 20 spelare till matchen, i en trupp fri från stora överraskningar. Det betyder att ingen av de skadade spelarna finns att tillgå.

Målvakter: De Gea, Romero, Grant.
Försvarare: Dalot, Lindelöf, Maguire, Tuanzebe, Rojo, Young, Williams
Mittfältare: McTominay, Matic, Fred, Mata, Gomes, Pereira, James
Anfallare: Chong, Greenwood, Rashford

Notabelt är att ungdomstrion Brandon Williams, Angel Gomes och Tahith Chong följer med till Newcastle. Då det är sju försvarare i den resande truppen får Williams anses vara favorit att bli utespelaren som får följa matchen från läktaren.

Däremot ingen plats i den resande truppen för James Garner. Han är ensam spelare som har varit involverad i a-laget som stannar hemma utan att vara sjuk/skadad.

Jämfört med matchen mot AZ Alkmaar är det bara lagkapten Ashley Young som tillkommer. Förutom Garner försvinner även Jesse Lingard, till följd av skadan han ådrog sig i slutet av matchen.

Sannolikt blir det samma backlinje som mot Arsenal. På mittfältet är frågan om det blir Nemanja Matic eller Fred som tar platsen bredvid Scott McTominay medan Mason Greenwood och Juan Mata är kandidaterna för den sista anfallsplatsen.

Källa: Manchester Evening News