Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Liverpool

Som vanligt har Manchester Evenings News fotografer varit på plats utanför spelarhotellet och tagit reda på vilka spelare som finns tillgängliga för Ole Gunnar Solskjaer och hans Manchester United. 

Det ska som alltid brasklappas att fotograferna kan ha missat någon spelare, men det verkar i det här fallet osannolikt.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Marcos Rojo, Ashley Young, Brandon Williams

Mittfältare: James Garner, Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Juan Mata, Angel Gomes, Daniel James

Anfallare: Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood, Tahith Chong

Det som ögonbrynen höjs åt är att David de Gea är med i truppen. Med tanke på det borde han också vara i tillräckligt bra skick för att kunna starta matchen, annars är det en onödig chansning.

I övrigt noterar vi att Anthony Martial som väntat är tillbaka i truppen, likaså Aaron Wan-Bissaka och något oväntat Phil Jones. Kanske ett litet ljus i skadehelvetet trots allt?

Det är sammanlagt 22 spelare uttagna i matchtruppen och utav målvakterna lär Lee Grant som brukligt få bevittna matchen från läktaren. Det är en stor trupp som har checkat in på hotellet och ytterligare och ytterligare några stycken lär få sitta bredvid Grant. En gissning från min sida är att Jones, Williams och Garner är nära till hands för det.

Vi noterar tills sist också att Paul Pogba, Jesse Lingard, Luke Shaw, Diogo Dalot, Tim Fosu-Mensah och Eric Bailly saknas i truppen på grund av skador.

 

Res med oss till Manchester!