Muss-podden special: #20 Adam med David Selini 2.0

I det tjugonde specialavsnittet gästar taktikexperten David Selini.
Vi pratar bland annat om huruvida den senaste tidens formkurva beror på att vi äntligen hittat rätt, varför vi faktiskt är bra på defensiva hörnor samt Dejan Kulusevskis oväntade hyllning till Adnan Januzaj.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS