Mandzukic nära beslut; United jagar Reading-talang; Positivt skadebesked

Mario Mandzukic har ryktats febrilt till Manchester United sedan slutet av sommaren – nu tycks vi till sist närma oss ett slut. Vidare sammankopplas United med Readings anfallstalang Danny Loader.

I övrigt får vi också en liten hint om en nära förestående comeback från en av våra yngre spelare.

Mandzukic närmar sig framtidsbeslut

En följetong sedan slutet av sommaren närmar sig nu ett definitivt slut. Mario Mandzukic, som varit totalt utfryst av Juventus nya tränare Maurizio Sarri och inte spelat en enda sekund denna säsong, ska nu vara nära ett offentliggörande om framtiden. Åtminstone om vi ska tro den italienska sajten Calcio Mercato och deras skribent Fabrizio Romano.

Romano hävdar att Mandzukic nekade klubbar som både Paris Saint-Germain och Manchester United i slutet av sommaren för att slåss om en plats i Turin-klubben. Detta utan större lycka, vilket nu av allt att döma leder till en flytt under januari-fönstret. Romano menar att kroaten kommer att lämna för en klubb utanför Italien då ingen inom landets gränser skulle ha råd att betala hans lön på 5,5 miljoner euro per år.

”Beslutet om hans nya klubb kommer troligtvis att bekräftas vid mitten av december, men Mandzukic kommer definitivt att lämna ’Bianconeri’, det också på extremt bittra villkor”, skriver Romano.

”United jagar Reading-talang”

Enligt brittiska Sky Sports ska Manchester United vara en av de klubbar som överväger Readings anfallstalang Danny Loader. 20-åringen, som debuterade redan när han var 16 år under Jaap Stams styre, har ett kontrakt som löper ut redan till sommaren. Något som gör honom extra attraktiv för potentiella intressenter.

Loader var mycket nära en flytt till Wolverhampton redan i somras, men dealen föll igenom under den sista dagen av transferfönstret.

Dalot nära återkomst?

Diogo Dalot har endast spelat tre tävlingsmatcher för Manchester United den här säsongen. Den senaste den 6 oktober i förlustmatchen mot Newcastle, där han tvingades kliva av efter 60 minuter på grund av skada. Samma skada har sedermera hållit portugisen borta från spel – men nu tycks han närma sig en comeback.

Dalot har nämligen tagit till sociala medier för att förkunna att han ”kommer närmare”. Ett välkommet tillskott när matcherna snart duggar tätt.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS