Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Aston Villa

Manchester United har nu checkat in på spelarhotellet inför söndagens match mot Aston Villa. Det mest notabla namnet i truppen är Dylan Levitt. Den walesiska mittfältaren belönas för insatsen i debuten mot Astana.

Också värt att notera är att det – givet att ingen spelare har missats – inte finns någon plats i truppen för Phil Jones. Av spelarna som var med i matchtruppen mot Aston Villa är det bara Jones som försvinner. Förutom Levitt så tillkommer även Luke Shaw, vilket betyder att en av spelarna i bruttotruppen får följa matchen från läktaren.

Målvakter: De Gea, Grant
Försvarare: Wan-Bissaka, Lindelöf, Tuanzebe, Maguire, Young, Williams, Shaw
Mittfältare: Pereira, Fred, Levitt, Garner, Lingard, Mata, James
Anfallare: Greenwood, Rashford, Martial

Då Scott McTominay inte syntes till på spelarhotellet utgår vi från att han ännu inte är spelklar. Vad det verkar så saknas Sergio Romero för tredje matchen i rad.

Lee Grant, Axel Tuanzebe, Jesse Lingard, James Garner, Mason Greenwood, Shaw och Levitt är spelarna som är kvar i truppen från Astana.

Levitt är förmodligen favorit att bli spelaren som får följa matchen från läktaren, även om jag kan tycka att det borde räcka med sex försvarare i matchtruppen.

Källa: Manchester Evening News