Muss-podden special: #24 Adam med Petter Landén

Mellan segern mot Tottenham och derbyt som hägrar har vi klämt in ännu ett specialavsnitt.
Den här gången gästar SportExpressens City-supporter Petter Landén och vi diskuterar bland annat de båda matcherna, att United ”endast” är ett par vettiga beslut ifrån toppen samt en betygsättning av vårt mittbackspar.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS