Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Watford

Embed from Getty Images

Manchester United inleder imorgon det intensiva matchandet över jul och nyår med att möta Watford på bortaplan. När truppen idag avreste från Manchester fanns det inga direkta överraskningar med, bortsett från en. En viss Paul Pogba klev på planet söderut.

Ole Gunnar Solskjaer tar, om vi utgår från att Manchester Evening News spaningar stämmer, med sig 20 spelare till bortamötet med Watford imorgon eftermiddag. Truppen är den väntade, bortsett från en liten detalj. Paul Pogba fanns med bland spelarna som boardade planet på Manchesters flygplats. Noterbart är också att Diogo Dalot, som spelade 72 minuter med juniorerna igår, inte är med. Juan Mata ställs också utanför laget, om det beror på skadekänningar eller petning återstår att se. Ungdomarna James Garner, Tahith Chong och Angel Gomes får också stanna hemma. Det samma gäller Phil Jones då Axel Tuanzebe följer med som backup till Harry Maguire och Victor Lindelöf.

Marcos Rojo, Timothy Fosu-Mensah och Eric Bailly saknas också fortsatt på grund av skador. I övrigt verkar truppen vara denna:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Brandon Williams, Luke Shaw, Axel Tuanzebe

Mittfältare: Paul Pogba, Jesse Lingard, Fred, Scott McTominay, Andreas Pereira, Nemanja Matic

Anfallare: Marcus Rashford, Anthony Martial, Daniel James, Mason Greenwood

Då två man ska ställas utanför den slutliga matchtruppen så är det frågan om vem som gör Lee Grant sällskap på läktaren. Gissningen är att det blir en försvarare, och då ligger Brandon Williams närmast till.

 

Res med oss till Manchester!