Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lingard plus pengar för Maddison; Tre troligaste nyförvärven; FA-cuplottning

Det har inte direkt sprakat kring klubben den här söndagen, trots att det är dagen efter en match och vi är mitt uppe i Silly Season. Vi får med ett galet rykte om Maddison, en genomgång om vilka spelare som kan komma i januari enligt spelbolagen och förutsättningarna inför fjärde rundan av FA-Cupen.

Lingard plus pengar för Maddison

Det är The Mirror som kommer med det smått galna ryktet att Manchester United vill värva Leicesters James Maddison för 45 miljoner pund plus Jesse Lingard.

Tabloiden menar att den dealen ska kunna få Leicester att bli intresserade och att värvningen sammanlagt ska vara värd 85 miljoner pund, då United värderar Lingard till 40 miljoner pund.

Att United är ute efter den 23-årige mittfältaren verkar stå helt klart och tidningen menar vidare att United är beredda att trippla Maddisons lön från 55 000 pund i veckan till 150 000 pund.

Att Leicester skulle gå med på den här dealen låter osannolikt. Därför bör vi ta en rejäl nypa salt och slänga på innan vi drar förhastande slutsatser.

De här tre spelarna är enligt spelbolagen närmast United

Ja, det är lite av en skitartikel som Manchester Evening News slänger ut, men i brist på annat får den komma med även här.

Spelbolagen är nuförtiden väldigt pigga på att slänga ut odds på vilka transfers som kan komma att ske. Ibland har de satt oddsen galet fel, men bolagen tar in antalet rykten och trovärdigheten på att transfern kan ske.

Enligt Sky Bet är de tre spelarna som ligger närmast United den tidigare nämnda James Maddison från Leicester. Nuvarande Juventus och tidigare Liverpool spelaren Emre Can och slutligen Nicolo Zaniolo, Romas talangfulla offensiva mittfältare.

FA-cuplottning

Imorgon, måndag är det dags för lottningen i den fjärde rundan av FA-Cupen för herrarna. Den kommer att ske klockan 20:35 svensk tid, lite innan Arsenal – Leeds drar igång.

Vi är som bekant ännu inte vidare till den fjärde rundan, men vi är såklart med i lottningen. Det är fri lottning och vid oavgjort väntar omspel. Vi kan ställas mot följande lag om vi går vidare. (Dubbla lag betyder antingen omspel eller att matchen i den tredje omgången inte spelats)

Birmingham
Bristol City/Shrewsbury
Burnley
Millwall
Rochdale/Newcastle
Hull
Brentford
Sheffield Wednesday
Cardiff/Carlisle
Fulham

Oxford United
Norwich
Reading/Blackpool
Southampton
Watford/Tranmere
Bournemouth
Portsmouth
Leicester
Manchester City
Bristol Rovers/Coventry
Northampton

West Bromwich
Chelsea
Barnsley
Derby
Middlesbrough/Tottenham
Queens Park Rangers
Sheffield United
Liverpool
Gillingham/West Ham
Arsenal/Leeds