Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Resultat (damlaget): Manchester United – Bristol City 0-1

Manchester Uniteds damlag inledde 2020 med en chockförlust hemma mot Bristol City. Den förra Unitedspelaren Ebony Salmon gjorde matchens enda mål och tack vare segern lämnar Bristol City jumboplatsen i tabellen.

För United är det sannolikt det sämsta resultatet sedan den professionella damverksamheten drog igång förra säsongen. Spelmässigt var det en match som United borde ha vunnit men skärpan framför mål var inte tillräcklig.

En utförlig matchrapport kommer.

Manchester United – Bristol City 0-1 (0-1)

FA Women’s Super League, 5 januari


0-1 (34) Ebony Salmon


Uniteds lag: Earps; A Turner, McManus, M Turner, Harris; Ladd, Zelem (Toone 72); Hanson (Arnot 46), Groenen, Galton; James (Sigsworth 60)


SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK