Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Lottning: Watford eller Tranmere i FA-cupens fjärde omgång; City för damerna

Manchester Uniteds herrar är visserligen inte klara för den fjärde omgången av FA-cupen än, för det krävs seger i omspelet av omgång 3 mot Wolves om dryga veckan. Om det blir seger i den matchen, då väntar Watford eller Tranmere i omgång fyra. För damerna, där väntar Manchester City på hemmaplan.

I nuläget finns alltså inte jättemycket att säga om den eventuella fjärde omgången. Det vi vet är att Tranmere eller Watford kommer spela på hemmaplan, och United eller Wolves kommer vara bortalaget. Matchen kommer spelas mellan 24 och 27 januari.

Watford hade hemmaplan mot League One-laget Tranmere i lördags, och hade 2-0 efter blott 14 minuter och 3-0 efter 34 vilket naturligtvis innebär att matchen borde varit över. Tranmere ville dock annorlunda, och lyckades på de sista 25 minuterna hämta upp 0-3 till 3-3 och därmed tvinga fram ett omspel som de dessutom kommer få spela på hemmaplan.

Lottningen i sin helhet:

 • Watford/Tranmere – Wolves/Manchester United
 • Hull City – Chelsea
 • Southampton – Middlesbrough/Tottenham
 • QPR – Sheff Wednesday
 • Bournemouth – Arsenal/Leeds
 • Northampton – Derby
 • Brentford – Leicester
 • Millwall – Sheffield United
 • West Ham – West Brom
 • Reading/Blackpool – Cardiff/Carlisle
 • Burnley – Norwich
 • Bristol Rovers/Coventry City – Birmingham City
 • Manchester City – Fulham
 • Rochdale/Newcastle – Oxford
 • Portsmouth – Barnsley
 • Bristol City/Shrewsbury – Liverpool

Damernas lottning

Tidigare under kvällen lottades även damernas fjärde omgång i deras FA-cup, och United drog

United lottades som hemmalag, och matchen spelas söndag 26 januari.