Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Seriösa diskussioner om Fernandes; United rädda för att utnyttjas; United intresserade av Bellingham

Det bjuds inte på särskilt många nyheter i dagens svep. Det blir en uppdatering kring Bruno Fernandes och United sägs vara intresserade av Birmingham Citys underbarn Bellingham. 

Bruno Fernandes närmar sig United men det finns orosmoln

Enligt James Robson på The Standard håller nu United seriösa diskussioner om att buda på Bruno Fernandes som enligt tidningen är värderad till 55 miljoner pund.

Det finns dock en farhåga från Uniteds ledning att Sporting använder Manchester United för att driva upp priset på Fernandes och att Tottenham också är intresserade av Fernandes.

Däremot ska det vara positivt för United att Gedson Fernandes, en annan innermittfältare från Portugal är nära Tottenham.

Övriga mittfältsalternativ som nämns av tidningen är Donny van de Beek, Sean Longstaff och Emre Can där de två sistnämnda inte ska vara optimala för Uniteds mittfält.

Daily Mirror kommer med liknande uppgifter, men menar att United nu ska lägga ett bud som är värt sammanlagt 65 miljoner pund och att Fernandes är värderad till 50 miljoner pund.

Bruno Fernandes gjorde så sent som på lördagskvällen två nya mål för sitt Sporting Lissabon och Sportings tränare Silas sa efter matchen att han inte kunde garantera att någon av hans spelare kunde vara kvar efter januarifönstret stänger.

United intresserade av Bellingham

Jude Bellingham benämns av Daily Mirror som ett underbarn. Han är bara 16 år gammal och får mycket speltid i Birmingham City i The Championship. Nu sägs United vara intresserade och man ska enligt den exklusiva artikeln lägga ett bud på 12,5 miljoner pund.

Däremot ska vara Bellingham eller Birmingham vara särskilt intresserade av en deal som läget ser ut just nu och en flytt verkar osannolik.

Embed from Getty Images