Officiellt: Ashley Young presenterad av Inter

Världens kanske sämst bevarade fotbollsnyhet är nu officiell, i och med att italienska Inter har presenterat Ashley Young.

Enligt italienarnas hemsida har Young skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över denna säsong, med option på ytterligare en säsong. Hur optionen är skriven framgår ej, men det kan alltså bli så att hans sejour där bara blir halvårslång.

Manchester United lade upp ett tämligen kort tack och farväl-meddelande på Twitter. Även från Muss önskar vi ett stort lycka till.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS