Resultat (damlaget): Manchester United – Chelsea 0-1

Manchester United lyckades tyvärr inte besegra Chelsea, utan är ute ur damernas ligacup. Matchen var jämn, men med 18 minuter kvar norska Maren Mjelde med matchens enda mål. Med knappa tio minuter kvar utgick Abbie McManus dessutom skadad, vilket inte är bra för en redan tunn Unitedtrupp.

En utförlig matchrapport kommer.

Manchester United – Chelsea 0-1 (0-0)

FA Women’s League Cup, semifinal, 29 januari

0-1 (72) Mjelde

Uniteds lag: Earps; A. Turner, McManus (Harris 83), M. Turner, Smith; Ladd, Zelem, Groenen; Sigsworth, James, Arnot (Ross 76)

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS