Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United – Wolverhampton Wanderers 0-0

Manchester United fortsätter ha svårt mot Wolverhampton, och fortsätter ännu mer att ha svårt att göra mål. Med ytterligare en ligamatch utan mål (den tredje i rad) blir betygen framåt givetvis oerhört svaga, medan de defensiva spelarna klarar sig bättre.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 7

Var sysslolös större delen av matchen, men när det väl brann till gjorde han precis det han skulle. Två riktigt bra matcher i rad nu, kanske är De Gea på väg tillbaka till gammak god form.

Aaron Wan-Bissaka: 6

Superstabil defensivt, men vi har fortfarande mer att önska i precision vad gäller inlägg. Är nära sjuan, men godkänt får räcka.

Victor Lindelöf: 6

Varnad. Hade det tufft i duellerna, och blev ordentligt bortgjord vid något tillfälle, men sammantaget klarade sig Lindelöf på godkänt.

Harry Maguire: 8

Gjorde ett stort misstag i minut 69 som gav Jimenez friläge från sidan, vilket tvingade fram en riktigt fin räddning från De Gea. I övrigt var Harry Maguire mer eller mindre felfri idag, och den primära anledningen till att Wolves inte kontrade in någon boll.

Embed from Getty Images

Luke Shaw: 7

Varnad. Kändes piggare än på mycket länge, har konkurrensen från Williams till slut fått Shaw att förstå att det kommer krävas en del jobb för att behålla sin plats? Neutraliserade Adama Traoré föredömligt, men behöver bli modigare och bättre på inspel.

Andreas Pereira: 3

Utbytt 72. Började som central mittfältare, flyttades mitt i första halvlek upp som tia för att i andra halvlek få inleda som vänsterytter. På ingen av platserna gjorde han någon som helst nytta. Borde blivit utbytt långt före minut 72.

Fred: 7

Hade en hopplös uppgift till en början, att balansera ett mittfält där Andreas Pereira var mittfältskollegan. Han gjorde det dock föredömligt, och fördelade också bollar fint – och sköt inga dumma långskott. Bara där har vi flera pluspoäng.

Juan Mata: 6

Utbytt 88. Spelade överallt utom på den högerkant där han stod uppställd. Och tjae, Mata är i bra form och när Mata är i bra form når han ofta godkänt numera. Led givetvis enormt av att flera av de övriga offensiva spelarna tyvärr var komplett usla idag.

Bruno Fernandes: 7

Varnad. Började som tia, klev när bredvid Fred halvvägs in i första halvleken då Solskjaer insåg att det inte fungerade med Pereira där. Hade ett mycket fint skottläge i minut 40 och fick en fin träff, men bollen tyvärr rakt på Patricio. Stod även för en fin frispark efter 58 minuter. Sista halvtimmen försvann han dock mer och mer matchen, vilket man kanske får acceptera i en debut.

Embed from Getty Images

Daniel James: 4

Utbytt 88. Nej, idag fungerade det inte för James, varken till höger eller vänster. Borde blivit utbytt tidigare även han.

Anthony Martial: 4

Det börjar nog bli dags att inse att Anthony Martial inte är intresserad av att lägga ner det arbete som krävs för att bli den världsanfallare han rent fotbollstekniskt har alla kvalitéer att bli. Rör sig för lite och för dåligt och var inte överhuvudtaget ett hot mot Wolvesförsvaret idag.

Mason Greenwood: 5

Inbytt 72. Sköt ett skott som tyvärr dubbelstyrdes så att Rui Patricio hann ned och få tag i bollen. Med bara en styrning där hade Greenwood blivit matchhjälte. I övigt anonym.

Jesse Lingard: n/a

Inbytt 88. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Diogo Dalot: n/a

Inbytt 88. Spelade för kort tid för att betygsättas.