Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Raiola svingar; Henrique eller Rangnick närmar sig; Landslagsuttagningar

En späckad nyhetsdag där gamla nyheter återkommer. Mino Raiola är ute och svingar, Paul Pogba verkar lämna till sommaren och snacket om teknisk direktör har återkommit. Plus lite landslagsuttagningar.

Raiola svingar mot Solskjaer

Det börjar bli lite tröttsamt nu, men återigen har Paul Pogbas agent Mino Raiola varit ute och svingat. Den här gången mot Ole Gunnar Solskjaer, minuter innan Uniteds match mot Chelsea under måndagskvällen.

Det är lite oklart vad bakgrunden i historien är och vad som har sagts av norrmannen. Men det som Raiola vill ha sagt är i alla fall att Paul Pogba varken är hans eller Solskjaers egendom.

Raiola är med i talkSPORT

Mino Raiola ställde upp i en intervju med radiokanalen talkSPORT och bjöd på en del intressanta saker. Ett att Paul Pogba vill bli frisk och bidra till Manchester United för resten av säsongen. Två att Raiola och Pogba kommer fundera på framtiden efter EM-slutspelet i sommar.

Annars var det mest en hätsk debatt där Mino Raiola och talkSPORTs Simon Jordan pratar i munnen på varandra. Helt klart värt en titt på de två klippen vi skickar med.

Pogba förväntas lämna i somar

Det kommer inte som någon nyhet om ni har läst de två posterna ovanför. ESPN genom journalisten Rob Dawson menar att Paul Pogba förväntas lämna Manchester United i sommar, men att United inte kommer sälja till något rabatterat pris.

https://twitter.com/espnfc/status/1229797726818328581?s=21

Henrique eller Rangnick som teknisk direktör?

Känns som att dagens nyhetsflöde handlar mycket om återupprepning. Manchester Uniteds jakt efter en teknisk direktör är välkänt och nu menar The Independent att klubben noga överväger antingen Antero Henrique eller Ralf Rangnick som lämplig för posten.

Henrique, som tidigare tillhört FC Porto och nu senast Paris SG sägs vara närmast rollen. Hur det gick för Henrique i PSG är omdebatterat där han får mycket ris och ros.

Ralf Rangnick tillhör RB Leipzig och verkar vara lite svårare att få loss, men att han skulle föredra en flytt till Premier League.

Oavsett vad kan detaljen om att Ed Woodward och Matt Judge fortfarande kommer vara en viktig del av rekryteringsteamet avskräcka.

VAR i Europa League

I slutspelet av Europa League kommer VAR att bli en del av domarbedömningen.

UEFA har gått ut med att de väljer att kolla på fyra olika situationer.

  1. Incidenter som rör ett mål. Var det till exempel en knuff innan målet?
  2. Incidenter i straffområdet. Om det är straff eller inte?
  3. Röda kort. Var tacklingen tillräckligt ful för att rendera i ett gult kort?
  4. Ta fel på person. Har domaren visat ut fel person. Då ska VAR kunna gå in och rädda domaren.

Resterande situationer kommer inte att granskas av domarna i VAR-rummet.

Tre landslagsuttagna i Skottland

Skottlands damslandslag ska vara med i turneringen Pinatar Cup där man i tur och ordning kommer möte Ukraina, Island och Nordirland den 4:e, 7:e och 10:e mars.

I truppen har tre Manchester United spelare blivit uttagna och dessa är Kirsty Smith, Lizzie Arnot och Jane Ross.

McManus uttagen i England

Även Englands damlandslag hade landslagsuttagning under dagen. Detta till She Believes Cup och där blev Abbie McManus uttagen av förbundskaptenen Phil Neville. England kommer möta USA, Japan och Spanien.

Domare uttagna till Watford

Till helgen spelas den 27:e omgången av Premier League då United tar emot Watford hemma på Old Trafford under söndagen.

Till huvuddomare har Martin Atkinson utsetts. På linjerna kommer han att ha Lee Betts och Peter Kirkup. VAR-domare för dagen är Andre Marriner och som assistent har han Scott Ledger.

Till fjärdedomare har Anthony Taylor utsetts.