Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Club Brugge – Manchester United 1-1

Embed from Getty Images

Europaspelet startade återigen upp på torsdagkvällen och för Uniteds del blev det en 1-1 match borta mot Club Brugge.

Belgarna tog ledningen efter ett stort misstag av Sergio Romero, medan Anthony Martial kvitterade senare i den första halvleken. En inte särskilt välspelad match på en regntung plan.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero: 4,5

Tyvärr måste det bli ett lågt betyg efter den stora tavlan i den första halvleken där argentinaren på något märkligt sätt valde att kliva ut och enkelt kunde lobbas över. Gjorde det i övrigt bra och stod för ett par bra räddningar.

Diogo Dalot: 5

Utbytt 81´. Tycker det blir mer och mer tydligt att Diogo Dalot inte är en spelare för United. Gjorde inte särskilt mycket väsen för sig varken defensivt eller offensivt.

Victor Lindelöf: 5

Svensken stod inte för sin bästa match i Unitedtröjan och behöver höja sig när konkurrensen nu har höjts med Eric Baillys återkomst.

Harry Maguire: 6

Såg inte lika trygg ut som han har gjort den senaste tiden. Men symtomatiskt för hans form att en felpassning leder till Uniteds mål.

Luke Shaw: 6

Har på något märkligt sätt hittat hem i sin trebackslinje. Har vissa friheter att driva uppåt, men håller bra defensivt.

Brandon Williams: 5

Inte Williams bästa match i Unitedtröjan. Borde (?) hängt med bättre när Dennis drog iväg och gjorde Club Brugges ledningsmål.

Nemanja Matic: 6

Kanske den spelare som stack ut allra mest under matchen. Gjorde det stabilt och okej. Höjde inte på något sätt laget, men sänkte det inte heller.

Andreas Pereira: 4

Utbytt 71´. Det är som att sparka på någon som redan ligger ner. Men det blir bara mer och mer obegripligt att Pereira tillåts spela såpass mycket som han gör i United.

Juan Mata: 5

Juan Mata var tillbaka i den form han var i under hösten. Den där hans hjärna inte riktigt kompenserar för hans långsamhet.

Jesse Lingard: 4

Se Andreas Pereira. Det är som att sparka på någon som ligger. Är fullständigt misslyckad i det mesta han tar sig an på fotbollsplanen för tillfället och skillnaden blev extra tydlig när Bruno kom in.

Anthony Martial: 7

Utbytt 67´. Gjorde Uniteds enda mål efter slarv i Club Brugges försvar. Löpte ändå starkt ifrån och satte kyligt dit kvitteringen. Målet mot Chelsea verkar ha gjort gott.

Odion Ighalo: 5

Inbytt 67´. Kom in och gjorde det inte särskilt bra. Såg matchovan ut.

Fred: n/a

Inbytt 71´. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Bruno Fernandes: n/a

Inbytt 81´. United höjde sitt spel markant efter portugisens intåg.

 

 

Res med oss till Manchester!