Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

James fotskadad; Matchen mot Sheffield United flyttad; Ändringar i reservernas schema

Det är lördag och som brukligt är det det en lite lugnare nyhetsdag, och idag är inget undantag. Manchester Uniteds match mot Sheffield United flyttas igen, men kan flyttas en gång till? Lauren James har blivit skadad och reservernas träningsmatch blir inställd. 

Lauren James skadad

Vi möts av tråkiga besked från Manchester Uniteds damlag då den 18-årige stortalangen Lauren James tvingas att vila på grund av en fotskada. Informationen kommer från Uniteds egna officiella kanaler, men det preciseras inte hur långt James kommer att bli borta.

Om skribenten tillåts spekulera skulle jag gissa att det handlar om en lite längre tid, annars en märkligt dramatisk tweet.

Matchen mot Sheffield United flyttas – men kan flyttas igen

Manchester Uniteds match mot Sheffield United skulle enligt schemat spelas lördagen 21 mars, med matchstart 16:00.

Nu har den blivit flyttad till dagen efter, söndagen 22 mars men med oklar starttid.

Detta på grund av att United gick vidare i Europa League och kommer spela på torsdagen och det ska bli tillräckligt lång vila mellan matcherna.

Nu till att den kan ändras igen.

Går Manchester United eller Sheffield United vidare från den femte omgången av FA-Cupen kommer nästa omgång spelas den helgen och då har den här flytten blivit meningslös.

Det är ganska sannolikt att bägge lagen går vidare då det riktiga United som bekant möter Derby County, medan kopiorna möter Reading.

Två matchändringar för reserverna

Tanken var att Uniteds reserver skulle möta Chelseas dito i en träningsmatch. Den har nu blivit inställd på grund av klubbarnas framgångar i FA Youth Cup.

Reservernas match mot Swansea blev tidigare i februari flyttad på grund av sjukdom i motståndarlaget och den kommer nu spelas måndagen 13 april på Leigh Sports Village med starttid 20:00.

Manchester United är just nu placerat på andra plats i tabellen och har en stor chans att nå den högsta reservserien.