Lånekollen: Säsongens sista?

Säsongens kanske sista lånekoll är här. Coronaviruset gör att vi inte har särdeles mycket att skriva hem om denna gång. I vissa fall kommer avbrottet snudd på välkommet sett till hur säsongen höll på att utveckla sig, medan exempelvis Dean Henderson inte får spela EM i sommar.

Dean Henderson, Sheffield United

Vaktade målet när Sheffield United tog sig vidare till kvartsfinal i FA-cupen efter 2-1 i förlängningen mot Reading. Höll sedan säsongens tionde nolla hemma mot Norwich den 7 mars. Något EM blir det inte i sommar för Hendersons del, något det rimligen borde ha blivit.

Joel Pereira, Hearts

Bänkad. Kort och gott. Petningen efter storförlusten mot Celtic i februari höll i sig fram till avbrottet. Pereira hann upp i fem matcher på bänken.

Kiearn O’Hara, Burton

Avstängd i sex matcher efter att ha bitit en motstÃ¥ndare i 1-1-mötet med Peterborough pÃ¥ skottdagen. O’Hara förnekade det hela men blev avstängd. Hann avtjäna tvÃ¥ matcher av straffet innan säsongen blÃ¥stes av.

Alex Fojticek, Stalybridge Celtic

Släppte in fyra mål i ligacupen (den för lag i de lägre divisionerna) borta mot Atherton den 3 mars. Följde upp det med att släppa in två mål hemma Warrington den 7 mars (förlust 2-0). En tung vår var på väg att börja för Fojticek.

Jacob Carney, Stockbridge Park Steels

Spelade 90 minuter när Stocksbridge fick 1-1 hemma mot Cleethorpes Town den 14 mars.

Emily Ramsey, Sheffield United

Inte spelat sedan 23 februari.

Cameron Borthwick-Jackson, Oldham

Fick 79 minuter som vänsterback borta mot Crawley den 7 mars. Oldham föll med 3-0.

Chris Smalling, Roma

Fast i det land som drabbats hårdast av viruset i Europa. Har inte spelat sedan den 1 mars.

George Tanner, Salford

Hann inte göra debut för Salford före avbrottet. Lär knappast få göra det heller även som serierna skulle rulla igång igen.

Max Taylor, Stalybridge Celtic

Spelade 90 minuter och blev varnad i 4-1-förlusten mot Atherton. Utbytt efter 55 minuter i förlusten mot Warrington.

Charlotte Newsham, Huddersfield

Spelade från start i 4-2-förlusten mot West Bromwich den 15 mars. Ligan avbröts därpå följande dag.

Ethan Hamilton, Bolton

Spelade 90 minuter som central mittfältare borta mot Wimbledon den 7 mars (0-0). Gick över till att spela vänstermittfältare i bortamötet med Burton tre dagar senare. Fick 90 minuter även då (2-2).

Alexis Sánchez, Inter

Bortaförlusten mot Juventus den 8 mars kan ha varit Alexis Sánchez sista match i Inter. Att Serie A ska komma igång mer denna säsong känns totalt utopiskt. Om så blev fallet tog kan farväl med ett inhopp på 13 minuter. Inter föll med 2-0.