Rykten om Timo Werner; Shaw avslöjar sina tankar; PL comeback närmar sig

I dagens nyhetssvep går vi igenom lite rykten kring Timo Werner och Coutinho, sen lite om vad Shaw tycker om sina starka lagkamrater.

Embed from Getty Images

Rykten om Timo Werner

ESPN skriver idag att United fortfarande ser över situationen med Timo Werner trots att han så starkt har ryktats till rivalen Liverpool.

Ole Gunnar Solskjaer ska forfarande vilja se över möjligheten att förstärka anfallet trots att situationen med corona ska ha fått stora konsekvenser på transfermarknaden. Werner har just nu gjort 30 mål på 38 matcher för Leipzig denna säsongen och han ska vara på listan av anfallare som United kollar närmare på. Werner ska passa in i Uniteds nya trend på transfermarknaden då han är en ung och lovande spelare då han bara är 24 år gammal. Andra som sägs finnas med på denna listan är Dembele från Lyon och Jadon Sancho från Dortmund.

Coutinho till United?

Samma källa från ESPN skriver även att United ska ha blivit erbjuden Philippe Coutinho från Barcelona som verkligen verkar vilja sälja honom permanent då Bayern Munchen inte sägs vilja göra hans lån till en permanent övergång. Men Ole Gunnar Solskjaer sägs inte vilja vara villig att ta denna chansen att signa Coutinho. Samtidigt som listan med potentiella klubbar för Coutinho börjar bli rätt stor nu i form av United, Arsenal, Tottenhamn, Chelsea. Men få av dessa klubbar sägs vara intresserade av att betala en sådan saftig lön som Coutinho sitter på och förmodligen kommer kräva vid en övergång.

De Gea fortsatt Uniteds nr 1

David De Gea ska forsätta att vara Uniteds förstemålvakt kommade säsong om man får tro källorna från ESPN.

Både Ole Gunnar Solskjaer och målvaktstränaren Richard Hartis har blivit imponerade av Dean Hendersons säsong med Sheffield United, men dem ska fortfarande ha deras största tilltro till De Gea som i höstas skrev på ett nytt långtids kontrakt med United. Samtidigt säger ESPN att Henderson kan komma att lämna på en mer permanent övergång från United om så blir fallet.

Luke Shaw berättar vem han tycker är starkast

Embed from Getty Images

Luke Shaw har avslöjat vem han själv tycker är klubbens starkaste spelare skriver Adam Marshall på Uniteds egna hemsida. Där nämner Shaw två egna produkter i form av Scott McTominay och Axel Tuanzebe som är riktiga monster på gymmet, sen kommer det även fram namn som Nemanja Matic och Paul Pogba som är väldigt svåra att ta bollen ifrån på planen.

”Ohh, de är svårt. Alla är rätt så tävlingsinriktade och vi har många som gillar att gå till gymmet. Vi pratar mycket, folk säger att dem lyfter det och gör detta, men några står ut. Scotty’s är mycket stark och aggressiv med det, Axel är en annan som älsakr gymmet. Förutom dem har vi Nemanja och Paul som är väldigt svår att ta bollen från på planen. Så jag skulle nog ta dem fyra.”

Vem är den mest tekniska?

”Vi har Rashy (Marcus Rashford) och Anthony (Martial), som är extremt tekniska. Vi ser dem göra det på träningarna och ni ser det på matcherna så klart. Paul (Pogba) faller också in i den kategorin som väldigt teknisk. Jag måste säga att han har den bästa tekniken också.”

Jude Bellingham och Angel Gomes

United sägs vara villiga att spendera så mycket som 30 miljoner pound för att kunna köpa loss Jude Bellingham i sommar och ge 19-åringen en lön på runt 30.000 pund i veckan enligt Evening Standard.

Precis som Bellingham så ses Angel Gomes som en av deras generations talanger. Gomes som fick sin United debut vid 16-års ålder ses som en lovande offensiv spelkreatör. Dock sitter Gomes på ett utgående kontrakt med United som de försöker förlänga.

Premier League tillbaka 17 juni

Sky sport meddelar just nu att Premier league ska omstartas den 17 juni. Men vi väntar fortfarande på det officiella meddelandet från klubben.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS