Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tre matcher i juli spikade

Imorgon spelar Manchester United fotboll igen. Idag har vi dessutom fått bekräftat när de tre första matcherna i juli ska spelas.

Först ut i juli är hemmamatchen mot Bournemouth, som kommer att spelas lördagen den 4 juli klockan 16.00.

Därefter blir det en torsdagsmatch borta mot Aston Villa, den 9 juli. Den matchen kommer att sparka igång klockan 21.15.

Den för tillfället sista spikade matchen är hemmamatchen mot Southampton. Det blir en måndagsmatch den 13 juli med avspark 21.00.

Detta medför mest troligt att matchen mot Crystal Palace kommer att spelas torsdagen den 16 juli, men det är ännu inte bekräftat. Därefter ska United spela semifinal i FA-cupen eller mot West Ham i ligan och rimligen blir det match på söndagen (19/7) eller måndagen. Om United spelar semifinal i FA-cupen blir det då onsdags- eller torsdagsmatch mot West Ham. Vi vet att ligan avslutas mot Leicester söndagen den 26 juli.

Sedan tidigare är det bekräftat att Uniteds första match efter uppehållet är mot Tottenham imorgon kväll klockan 21.00. Matcherna mot Sheffield United (24/6, 19.00), Norwich (27/6, 18.30) och Brighton (30/6, 21.15) är också spikade.

Spelschemat i sin helhet