Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Scott McTominay skriver på nytt kontrakt

Manchester United har nyss annonserat attt Scott McTominay har förlängt sitt kontrakt med klubben. Det tidigare gick ut 2023, nu är han kontrakterad till 2025, med option för ytterligare ett år.

Den nu 23-årige McTominay är som bekant en egen talang som debuterade i A-laget våren 2017, och sedan dess har han växt ut till en viktig truppspelare, känd för sin arbetskapacitet men också med en något underskattad offensiv talang.

Sitt förra kontrakt med United skrev han i januari 2019, och det var alltså hela tre år plus en option kvar på det. Att dra slutsatsen att United, och McTominay själv, kände att han gjort sig förtjänt av ett kontrakt med förbättrade villkor är inte svårt att göra.

McTominay till Uniteds hemsida:

Samtidigt som jag förstår att vi alla har så många andra saker att tänka på just nu är jag så glad att skriva under detta kontrakt och spela en roll i framtiden för detta lag.

Allt jag någonsin har vetat om är att spela i United och jag hoppas att min passion för klubben visas varje gång jag går ut på planen. Jag fortsätter att ge allt för den här klubben när jag drar på mig tröjan.

Jag vill tacka managern för den tro han har visat på mig och alla i klubben som har hjälpt mig att komma dit jag är idag. Jag ser fram emot att avsluta den här säsongen bra och förhoppningsvis uppnå våra mål.

Solskjaer till hemsidan:

Scott har gjort det oerhört bra sedan jag kom hit och har varit en viktig del av vårt mittfält. Han tillför beslutsamhet, uthållighet och skicklighet och vi vet att Scotts förmågor kommer att vara en viktig tillgång för truppen under de kommande åren.

Som vi alltid säger är akademin grunden för klubben och efter att ha kommit igenom systemet vet alla att Scott har visat den exakta mentaliteten som du behöver ha för att lyckas i Manchester United. Jag ser fram emot att se hans fortsatta förbättring under de kommande åren.