Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Jess Sigsworth förlänger med Manchester United

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds herrar och damer fortsätter att droppa nyheter om förlängda spelarkontrakt. På onsdagen meddelade man att anfallaren Jess Sigsworth blir klubben trogen åtminstone en säsong till. 

Vi närmar oss juli månad och det som i normala fall skulle vara öppnandet av transferfönstret. I väntan på mer normala tider och nyförvärv får vi nöja oss med goda nyheter då det gäller förlängda kontrakt. Både herr- och damlaget har de senaste veckorna presenterat nyheter i den kategorin. På onsdagen offentliggjordes nästa kontrakterade damspelare. Jess Sigsworth hörde till den grupp spelare som anslöt till Manchester United när damlaget sattes samman sommaren 2018. Nu, två år senare, står hon på 48 spelade matcher och 22 gjorda mål för klubben.

Den gångna säsongen blev det två mål på 14 ligamatcher för anfallaren som skrivit på ett kontrakt över säsongen 2020/21 med option på ytterligare ett år.

Jess Sigswoth till Manchester Uniteds hemsida: 

Jag älskar den här klubben. Jag växte upp som Manchester United-supporter och drömmen var alltid att få bli en del av klubbens fantastiska historia. Jag är stolt över att ha skrivit ett nytt kontrakt och jag ser framemot att fortsätta min resa här. Jag kan knappt vänta på att få dra på mig tröjan igen nästa säsong.

Casey Stoney till hemsidan: 

Jess är Manchester United allt igenom. Det känns bra att se henne skriva ett nytt kontrakt med klubben. Hon är en stor talang med stor arbetsmoral. Jag ser hängivenheten på träningarna där hon varje dag pushar sig själv och andra. Det är glädjande att se. Jag ser framemot att fortsätta jobba med Jess det kommande året.