FA-cupens semifinalschema; Nomineringar till Månadens spelare

I kvällens nyhetssvep så tar vi bland annat upp spelschemat för semifinalerna i FA-cupen, United har släppt nomineringarna för månadens spelare, Oles ord om Mason Greenwood och så avslutar vi med lite rykten.

FA-cupen

Idag så har datumen satts för semifinalerna i FA-cupen och som vi redan vet så kommer United möta Chelsea och matchen kommer spelas söndag den 19 juli 19:o0 svensk tid. Den andra semifinalen som går mellan Arsenal och Manchester City kommer att spelas lördag den 18 juli klockan 20:45.

Solskjaer: ”Greenwood kommer bara bli bättre”

Idag så skriver Sam Carney på Manchester Uniteds hemsida om Solskjaers presskonferens där han bland annat pratade om Mason Greenwood.

Embed from Getty Images

Solskjaer: ”Han blir bättre. Du kan tydligt se att han mognar och förbättras. Han är fortfarande bara 18 år, så vi kommer få se mer från honom.

”Han är en speciell talang, en speciell ungdom som vi ska försöka se efter och försöka utveckla till en toppspelare.

”Så klart så spelara han bra nu, men han är fortfarande ung. Han har saker att lära, det vet han. Men vi har en speciell talang som vi måste uppfostra.”

Mason verkar inte ha någon svagare fot så han kan gå till båda vänster och höger och det gör att han blir svårare att läsa skriver han. Hur som så hoppas vi alla att han kan uträtta stora saker i framtiden hos United.

Månadens spelare

Idag så publicerade United de tre nominerade för månadens spelare på deras hemsida. Det landade denna månad i Bruno Fernandes, Nemanja Matic och Anthony Martial. Alla dessa spelare har gjort det riktigt bra sedan uppstarten av Premier League, även om de inte spelat i alla matcher från start så har de gjort riktigt bra intryckt så fort de har kommit in på planen.

Vem är er favorit till denna månadens utmärkelse?

Tackbrev till klubben

Kieran O’Hara är en av alla unga spelare som fick lämna klubben nyligt och han har idag på sin Twitter sida publicerat ett tackbrev till klubben och alla runt om den. Kieran O’Hara Har varit i United sedan han var 8 år gammal men han fick aldrig göra debut i A-laget även om han var med på bänken mot Crystal Palace säsongen 2016/17 i sista omgången.

Largie Ramazani

Ramazani som inte skrev ett nytt kontrakt med United ska nu vara nära en ny klubb borta i Spanien. Närmare bestämt UD Almeria som just nu håller till i Segunda Division som är den spanska andra divisionen. Almeria ligger just nu på fjärdeplats i Segunda och det innebär att de skulle få kvala upp till La Liga om de klarar av att hålla sig kvar på den positionen.

Largie Ramazani debuterade i november 2019 för United mot Astana i Europa League. Dock vart det bara 6 minuter spel i den matchen och det var allt han fick för United i A-laget innan nu har lämnat klubben.

Vi alla på Muss.se vill önska Kieran O’Hara och Largie Ramazani all lycka i framtiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS