Palmer återvänder hem; Bennacer intresserar?; Vinklat godis

Embed from Getty Images

En tämligen händelsefattig torsdag går mot sitt slut och vi summerar de få nyheter som kommit till oss. Vi noterar att Aimee Palmer hittat en ny klubb, att en algerisk mittfältare kan intressera United och så tittar vi på 3-0-målet mot Brighton ett antal gånger till.

Palmer till Bristol

Den 8 juni meddelade Manchester United att man inte förlänger kontraktet med anfallaren Aimee Palmer. Idag meddelade Bristol City, klubben hon lämnade för Manchester United sommaren 2018, att man knutit upp 19-åringen igen. Palmer har skrivit på ett tvåårskontrakt och blir därmed kvar i den engelska högstaligan. Bristol slutade på tionde plats, denna avbrutna säsong.

 

Transfersurr

Ismael Bennacer

Det är algeriska (!) källor som idag menar att AC Milans Ismael Bennacer intresserar Manchester United. 22-åringen tillhörde Arsenal fram till år 2017 och står noterad för 23 ligamatcher för Milan. Bennacer representerade Frankrike i juniorlandslagssammanhang men representerar nu Algeriet.

Embed from Getty Images

Eric Bailly

Nej, vi brukar inte återge vad The Sun skriver om i normala fall, men en torr torsdag som denna får det gå an. Blaskan i fråga hävdar att United överväger att låna ut Eric Bailly i höst och att det isåfall kan bli till Valencia, som ska ha visat intresse.

Jadon Sancho

Inte en dag utan att det sägs ens något om Jadon Sancho. Den här gången kommer ”nyheten” från fel sida stan. Pep Guardiola kommenterade inför Citys möte med Liverpool sin före detta adept. Budskapet är kort och gott det att Sancho inte är på väg tillbaka till City även om det kan finnas en tänkbar lucka att fylla då Leroy Sane nu lämnar.

Godis ur olika vinklar

Ingen har väl undgått Uniteds 3-0-balja mot Brighton i tisdags. Nu gör United som man brukar när ett snyggt mål väl gjorts, man bjuder på det hela ur alla möjliga och omöjliga vinklar.

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS