Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ungdomar som kommer till United; Vem som löper mest i United

I dagens tidiga nyhetssvep så bjuder vi bland annat på lite information om två av de nya ungdomarna som kommer till United, och vem löper egentligen mest för United? Veckans lag från BBC har dessutom två stycken Unitedspelare med sig.

Nevilles

Alla vet vi vem Phil Neville är, men nu har hans son Harvey Neville fått skriva på sitt första proffskontrakt för klubben.

Harvey skriver på ett ettårskontrakt som sträcker sig över kommande säsong, och kommer hålla till i juniorlagen.

Isak Hansen-Aaroen

En annan ungdom som kommer att ansluta till Uniteds juniorer är den norska tonåringen Isak Hansen-Aaroen. Han spelar just nu för norska Tromsö och han blev inbytt i deras senaste match och blev där med deras yngsta debutant med ett inhopp mot norska Kongsvinger.

Han är blott 15 år gammal nu när han hoppade in i matchen, och hann dock bara spela en minut innan matchen blåstes av.

Veckans lag BBC

I veckans lag kom bland andra två stycken Unitedspelare med i truppen. De två spelare som kom med var Bruno Fernandes och tonåringen Mason Greenwood.

Hela laget som kom med var detta.

  • Målvakt: Alisson
  • Backar: Stephens, Mustafi, Egan
  • Mittfältare: Willian, Fernandes, Rice, Saka
  • Anfallare: Greenwood, Vardy, Mane

I en liten kortare sammanfattning om hur Mason Greenwood spelade så skriver BBC Sport att United i framtiden kanske kan komma att få svårt att behålla Greenwood om andra lag som Real Madrid och Barcelona kommer och försöker rycka i honom, vi skulle dock ta de orden med en nypa salt eller två. De skriver även att Liverpool och Manchester City kan komma att få se upp nästa säsong annars.

Vem springer mest för United?

United skrev en artikel idag på morgonen om vem som springer mest i klubben sen omstarten av Premier League, och det är en spelare som toppar listan med ganska långt försprång och den spelaren är ingen mindre än Uniteds högerback Aaron Wan-Bissaka, med 43,4 km löpning totalt vilket kan tyckas vara ganska imponerande.

Hela listan kommer här.

  1. Aaron Wan-Bissaka, med 43,4 km
  2. Bruno Fernandes, med 39,3 km
  3. Harry Maguire, med 38, 71 km
  4. Luke Shaw, med 38,13 km
  5. Marcus Rashford med 34,85 km

Dagens Sancho

Ja det skrivs dagligen massa nyheter runt Jadon Sancho och han eventuella övergång till United i sommar. Nu skriver den ganska säkra källa Christian Falk på Twitter att Dortmund har ställt ett ultimatum till United att om de vill värva Sancho så måste de ha gjort det innan den 10/8-2020 för annars tänker de inte sälja honom.