Pereira lämnar inte i sommar; Hasenhüttl om United; Födelsedagsbarn

Återigen betyder söndagar att det är en lugnare nyhetsdag. Den här gången tar vi med oss att Andreas Pereira inte lämnar i sommar, att Hasenhüttl svarar på frågor om United och att Luke Shaw fyller år. 

Pereira lämnar inte i sommar

Enligt frilansjournalisten Naveen Ullal som här skriver för Sport Witness på en uppgift som tagits från den belgiska tidningen Het Belang van Limburg.

Där står det att Andreas Pereira och hans representater fått höra att han inte kommer få lämna klubben i sommar, trots allt mindre speltid.

Andreas Pereira själv ska inte heller vilja lämna United och vi kan räkna med att den 24-årige brasilianaren fortsatt kommer vara kvar i Manchester United säsongen 2020/21.

Pereiras kontrakt sträcker sig till sommaren 2023.

Hasenhüttl om United

Southamptons tränare Ralph Hasenhüttl har som brukligt hållit i en presskonferens inför matchen. Där har enligt vår systersajt United.no pratat sig gott om Manchester United i allmänhet och Ole Gunnar Solskjaer i synnerhet.

”När han kom till klubben var det ingen som underskattade honom då han fick en bra start och vann alla matcher.”

”Du kan aldrig sluta vinna i en sån klubb för och vinna där är normalt. Tappar du den biten är det katastrof. Det är utmaningaen med de klubbarna. Just nu gör han ett bra jobb på det området.”

Han fick också en fråga om Bruno Fernandes som han indirekt hyllar.

”Värvningarna i vintras har hjälpt till väldigt mycket, det är helt klart. Laget är fullständigt omorganiserat och annorlunda, men framåt finns det utmaningar”. 

Födelsedagsbarn

Dagen till ära så kan vi också fira Luke Shaws 25-årsdag. Engelsmannen värvades som bekant från Southampton 2014 och har sedan dess registrerats för 138 matcher och två mål i Unitedtröjan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS