Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officellt: Martha Harris har skrivit på ett nytt kontrakt

Damlagets Martha Harris har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United, det meddelar klubben idag. Kontraktet sträcker sig över nästa säsong, med option på ytterligare ett år.

Ytterbacken Harris, som kan spela både till höger och vänster, är en av spelarna som kom till United när damlaget startades och hennes resa med laget fortsätter alltså. Hon är idag 25 år gammal och har under de två tidigare säsongerna varit nästan helt ordinarie, då hon medverkat i 38 matcher och gjort ett mål.

Harris kommentar till Uniteds hemsida om kontraktet.

Jag är så glad över att ha skrivit ett nytt kontrakt med klubben. Jag har älskat varje minut av resan hittills och jag kan inte vänta med att se vad framtiden har i sitt sköte. Det är en spännande tid att vara i klubben, vi gjorde det bra förra säsongen och jag vet att vi kan ta det vidare och verkligen konkurrera med topplagen i ligan. Jag är riktigt glad över att vara tillbaka och träna hårt inför nästa säsong.

Tränare Casey Stoney, tillika Harris svägerska, hade detta att säga till Uniteds hemsida.

Martha är en fantastisk spelare som har varit en viktig spelare i vår backlinje under de senaste åren. Hon är ytterligare en hårt arbetande och konkurrenskraftig spelare som också ger stor entusiasm och karaktär till omklädningsrummet. Jag är glad att hon stannar i klubben och jag ser fram emot att utveckla henne ytterligare under nästa säsong.