Uppdatering kring Bailly; Nya ungdomar; Transferrykten

I kvällens nyhetssvep så uppdaterar vi lite kring Eric Bailly, ungdomar som United hoppas kunna landa, snackisar om David De Gea och så avlutar vi med dagens transferrykten.

Eric Bailly

I gårdagens match mot Chelsea så klev Bailly ut med en huvudskada. Tråkigt att Bailly ännu en gång blev skadad i en match för United tycker vi, men det verkar denna gången inte bli allt för långvarig frånvaro.

Bailly skriver på sin twitter: ”Tack för allt stöd, jag är okej och det var mest skrämmande. Jag känner mer smärta över gårdagens förlust. Men vi måste komma tillbaka och ladda om inför de två stora matcherna till veckan.”

Simon Stone skriver också om hur han tycker fotbollen kommit långt med deras hantering av huvudskador. Han menar att det var en tid förr när spelare hade klivit upp och spelat vidare med skador som dessa.

Ungdomsspelare United hoppas säkra

United är hoppfulla om att kunna presentera tre nya akademispelare inom kort. Dessa tre spelare sägs vara Marc Jurado, Alvaro Fernandez och Isak Hansen-Aaroen. Detta skriver i alla fall Manchester Evening News idag.

Det ska bara vara att United väntar på internationellt godkännande innan de gör det officiellt.

David De Gea

Ja det har varit snack kring De Gea denna säsongen, om hur hans form varit, och sista tiden om hans vara eller icke vara nummer ett i United kommande säsong. Idag skriver BBC Sport om De Gea och lite om hur statistiken hans står sig mot andra målvakter i Premier League.

De ställer sig frågan om De Gea har blivit bekväm med sin position i klubben och om han kanske saknar ordentlig konkurrens om förstaplatsen och de menar att oavsett vad det är för anledning till hans prestationer sista tiden är så har Solskjaer och United ett problem hära.

Embed from Getty Images

Läs mer om detta på BBC Sport.

Dagens övergångsrykten

Jude Bellingham har länge varit starkt ryktad till United och Dortmund, men idag så är United ute ur kampen då Dortmund nu idag har bekräftat övergången officiellt på deras twitter.

https://twitter.com/BlackYellow/status/1285137895712600064?s=20

Jadon Sancho

Enligt The Mirror så ska Sancho snart behöva tvinga fram en övergång om han själv vill lämna Dortmund för United. Detta eftersom att klubbarna ska ha svårt att komma överens om en övergångssumma.

Embed from Getty Images

Även om klubbarna har svårt att komma överens om en summa så ska United vara klubben som ligger längst fram i jakten på 20-åringen skriver The Mirror.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS