Nomineringar för månadens spelare; Två Unitedkopplingar för PL utmärkelser; Följ med hem till Rashford

I kvällens nyhetssvep så bjuder vi på Uniteds nominerade för månadens spelare. Premier Leagues nomineringar för juli månads utmärkelser har också kommit, och vi berättar också om nyförvärvet som är i topp på olika kategorier i Premier League efter den gångna säsongen, Jesse Lingard talar ut och så avslutar vi med dagens ganska matiga transferrykten.

Uniteds egna nominerade

Idag så släppte United på deras egna hemsida deras nomineringar för månadens spelare under juli månad och föga förvånande är Bruno Fernandes med och premierar på denna utmärkelse ända sedan han anlände till klubben. Även om han är starkt utmanad av både Anthony Martial och Mason Greenwood.

Bruno Fernandes: Bruno fortsätter och vara en stor del av Uniteds offensiv och för båda mål och assist i vad som känns nästan i varje match. Vilken värvning detta har varit sedan januari. Fyra mål och fyra assist och är under juli månad Uniteds mesta poängplockare. Här har ni en video över Fernandes höjdpunkter under juli månad.

Embed from Getty Images

Mason Greenwood: Mason har sen omstarten av Premier League tagit hand om startplatsen på högerkanten och han har gjort det med bravur senaste månaden. Han har gjort fyra mål för United och varit mycket bidragande till att United tillslut kunde säkra tredjeplatsen bakom Liverpool och City. Här har ni en video över Greenwoods höjdpunkter under juli månad.

Embed from Getty Images

Anthony Martial: Anthony har varit stekhet både med mål och assist då anfallaren har stått för inte mindre än tre mål och tre assist från sin anfallsposition. Han har verkligen bevisat att han kan bli Uniteds nr 1 som central anfallare nu när han verkligen fått den uttalade rollen från Ole. Här har ni en video över Martials höjdpunkter under juli månad.

Embed from Getty Images

Premier Leagues spelare och tränare för juli

Nu så har nomineringar för månadens tränare och spelare i juli månad i Premier League släppts och två United kopplade namn är med under dessa kategorier. De två är inga mindre än Uniteds egna tränare Ole Gunnar Solskjaer som har lett United till fyra vinster och två oavgjorda i Premier League under juli månad.

Embed from Getty Images

Ole slåss om denna utmärkelse med Pep Gurdiola, Ralph Hasenhuttl, Jose Mourinho och David Moyes.

Sen så har vi en spelare från United som också är med och slåss om månadens spelare och det är Anthony Martial som med sin fin fina månad med bra prestationer i Premier League slåss mot sju andra spelare om att ta hem utmärkelsen. De andra sju som utmanar är Michail Antonio, Harry Kane, Raheem Sterling, Oliver Giroud, Christian Pulisic och Nick Pope.

Embed from Getty Images

Som om det inte vore nog från Martials sida med dessa två nomineringar så är han även nominerad för en tredje utmärkelse och det är månadens mål. Detta med hans mål mot Bournemouth i början av juli. De andra nominerade är Wilfried Zaha mot Chelsea, Danny Welbeck mot Norwich, Alexandre Lacazette mot Tottenham, David Silva mot Bournemouth, Raul Jimenez mot Burnley, Yves Bissouma mot Burnley och Kevin De Bruyne mor Norwich. Läs mer om allt detta på Uniteds egna hemsida.

Aaron Wan-Bissaka

Inför säsongen så köptes Wan-Bissaka in till United för en ganska dyr peng tyckte många journalister runt om i England. Men nu när säsongen är färdigspelad (ligan i alla fall) så låter det inte lika mycket från journalisterna som om han var ett onödigt dyrt nyförvärv av United

Embed from Getty Images

Premier League är nu över och Wan-Bissaka har gjort en bra första säsong och han toppar även två stycket kategorier som man som försvarare gärna slutar i topp på och det är inget mindre än flest antal tacklingar och flest antal blockerade skott. Wan-Bissaka tacklade 129 gånger under säsongen och blockerade hela 101 skott. Läs mer om detta på Uniteds egna hemsida. Där kan du även se 10 av hans finare defensiva ageranden under säsongen.

Jesse Lingard

Lingard avslutade ligasäsongen med ett inhopp mot Leicester och i det inhoppet gjort han sitt första ligamål för säsongen och jag tror att han själv kände sig otroligt lättad efter det då han haft en väldigt tung säsong med fotbollen och även på de personliga planet.

Han lade ut en bild med en lång text på sin instagramsida där han skriver om den tunga tiden i livet. Han skriver bland annat:”Jag ville aldrig ge upp, jag visste vem jag var både på och av planen. Jag visste att jag har varit där förr och att jag kan vara där igen. Det betydde att jag var tvungen att jobba hårdare än jag någonsin gjort.” 

Du kan även läsa mer om detta på BBC Sport.

The Times skriver också att Lingard hoppas kunna göra en rad bra insatser i Europa League för att sedan kanske kunna förbättra sina chanser att hitta en annan klubb att kunna spela för. Men samtidigt ska inte Lingard ligga på för en övergång till en annan klubb.

Följ med hem till Marcus Rashford

Sent igår så lade B/R Football ut på deras twitter en video där de får komma hem till Marcus Rashford och se hur han bor. Du ser den videon här.

Dagens transfersvep

Alexis Sanchez som har spenderat den gångna säsongen ute på lån hos Inter har sedan omstarten av ligorna hittat tillbaka till en form som han aldrig visade upp i United och det har gjort så att Inter ska vilja köpa loss Sanchez helt och hållet från United till nästa säsong. Detta skriver i alla fall BBC Sport på deras hemsida. Dock ska övergången kanske komma att försvåras på grund av Sanchez extrema kontrakt med United med en riktigt monster lön.

James Garner

Uniteds ungdom James Garner har fått sparsamt med speltid under säsongen som varit. Nu skriver Dominic Booth på Manchester Evening News att han nästa säsong kan komma att bli utlånad Swansea, Sheffield Wednesday eller Cardiff City. Dock ska Swansea just nu se ut att vara favoriter till att låna Garner kommande säsongen.

Avsvalnande kring Grealish

Nu sedan Aston Villa klarade kontraktet för att spela i Premier League säsongen 2020/21 så ska Villa inte vara så villiga att sälja Jack Grealish som är deras kapten och en bärande spelare för Villa. En stor anledning till att United intresse för Grealish ska svalna är på grund av Villas höga prislapp på hela 80 mljoner pund för Grealish och tränarna på Old Trafford ska även ha svårt att se en lösning där Grealish ska få plats i truppen.

Den ständiga uppdateringen kring Sancho

Ja just nu så hinner vi knappt skriva en sak om Sancho och publicera det så kommer det två nya uppdateringar kring honom och United. Men nu ska vi försöka sammanfatta detta för dagen.

Detta kom igår kväll där Sky Sports raporterar om att United ska trappa upp prioriteten av Sancho samtidigt som man trappar ner på Grealish som vi skrev ovan.

Sen hade vi Jan Aage Fjortoft som började igår kväll att skriva att de inte hade skett så mycket nytt kring Sancho under gårdagen och att samtidigt så ska Sancho och resterande av Dortmundspelarna vara tillbaka i träning på torsdag.

Sen skriver Jan Aage Fjortoft idag att folk inom Dortmund ska ha berättat för jornalister att Dortmund inte vill minska på deras begärda prislapp på 120 miljoner pund för Sancho och att Dortmund vill ha allting klart innan deras träningskamp som ska börja den 10 augusti.

Ikväll skriver Sky Sports att United ska vara säkra på att de ska kunna landa ett köp av Sancho innan transferfönstret stänger. Detta ska då vara allt vi har för stunden kring sagorna runt Jadon Sancho


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS