Muss-podden: #237 ”Elanga” (inför Crystal Palace)

I veckans avsnitt pratar vi om första och enda försäsongsmatchen mot Aston Villa, vi tar upp Greenwoods aktiviteter utanför planen, Vi går igenom silly-rykten, tar upp era lyssnarfrågor och siktar in oss på premiärmatchen mot Crystal Palace.

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS