United jagar nyförvärv; Mourinho intresserad av Lingard; Roma vill ha Smalling

Allt som oftast brukar söndagar innebära lugnare nyhetsdagar och framförallt när det är dagen efter match. Idag är egentligen inget undantag och det är mestadels transferfönstret som fortsätter dominera nyhetsrapporteringen. 

United vill ha in vänsterback och högerytter

Det är allmänt känt att Manchester United enbart har värvat Donny van de Beek än så länge. Men United ska enligt Fabrizio Romano vara ute efter först och främst en vänsterback och en högerytter. Men det nämns också att en ny mittback är möjlig.

I namnväg är det bara Portos vänsterback, Alex Telles, som nämns och United ska ha varit i kontakt med Telles agenter. Han ska pusha på Porto för en flytt under någon av de kommande dagarna.

United ska ännu inte ha kommit med ett bud, men man håller på att förbereda ett öppningsbud.

Ett bud som kommer bli för lågt och det kommer förhandlas fram till deadline-day. Ja, det sista var min egna åsikt.

Mourinho vill värva Lingard

Enligt ESPN ska José Mourinho och hans Tottenham vilja värva Jesse Lingard.

Mourinho ska vara sugen på en återförening med Lingard och ska ha utforskat möjligheterna med ordförande Daniel Levy om det finns finanser för en övergång.

Lingard var inte ens med i Uniteds matchtrupp och hade under förra säsongen ett riktigt tungt år. Han har faktiskt hunnit fylla 27 och ska enligt ESPN vilja spela mer regelbundet då han dessutom har tappat sin landslagsplats.

Ole Gunnar Solskjaer ska ha sagt till Lingard att han gärna har honom kvar i laget och menar att Lingard kommer få sina chanser under säsongen.

Förutom Tottenham ska också Zenit St. Petersburg vara intresserade.

Romas tränare desperat efter Smalling

Fortfarande tillhör Chris ”Mike” Smalling Manchester United. Detta trots att United inte vill ha honom, men man har bestämt sig för att förhandla till absurdum med den potentiella köparen, AS Roma.

I ett led att försöka snabba på processen har Romas tränare, Paulo Fonseca, enligt Fabrizio Romano sagt följande till italienska Sky Sports:

”Jag behöver Chris Smalling. Det är så viktigt för mig att att få tillbaka honom. Vi har bara tre mittbackar så jag vill ha Smalling här”. 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS