Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tre dagar kvar av fönstret; Landslagsuppdatering

Embed from Getty Images

Lördagens nyhetssvep blir ett relativt kort sådant. Med tanke på slutspurten av transferfönstret får ni ta del av en sammanfattning över vad som hänt den senaste dagen. Utöver det blir det dessutom en kortare uppdatering om vilka spelare i truppen som blivit kallade till sina respektive landslag. 

Genomgång av Silly season

Som ni säkerligen vet vid det här laget har vi en liveblogg om Silly seasons sista skälvande dagar. Där kan ni hålla er uppdaterade om alla rykten som omgärdar Manchester United. Med bara tre dagar kvar av fönstret kan jag garantera er att det kommer att strömma in en mängd rykten.

För er som missat något får ni nu en kortare uppdatering om vad som har hänt det senaste dygnet.

Andreas Pereira klar för Lazio

Den brasilianske mittfältaren presenterades under gårdagen för den italienska storklubben SS Lazio. Affären är ett lån med en köpoption på 27 miljoner euro.

Diogo Dalot så gott som klar för Milan

Den portugisiske högerbacken är enligt Fabrizio Romano klar för Milan. Affären är ett lån utan köpoption och Dalot väntas presenteras för Milan under helgen.

Smalling-affären går inte som planerat

Chris Smallings förväntade övergång till Roma uppges inte gå som planerat. Nu påstås det att parterna ska vara pessimistiska gällande en övergång innan transferfönstret stänger.

Alex Telles-affären måste bli klar idag?

Jason Burt på The Telegraph skriver att United måste göra klart med Alex Telles imorgon om det skall bli av, detta då han på söndag flyger hem till Brasilien för landslagsspel. Klubbarna skall fortfarande vara långt ifrån varandra påstår han.

För fler rykten om bland annat Jadon Sancho rekommenderar jag er att kika in på vår liveblogg, där hittar ni allt kring Silly seasons sista skälvande dagar.

Landslagsuppdatering

Efter matchen mot Tottenham på söndag är det dags för säsongens första landslagsuppehåll. Därför kommer det nu en landslagsuppdatering med fler spelare som blivit uttagna till sina respektive landslag.

Frankrike

Paul Pogba är återigen tillbaka i den franska landslagstruppen. Mittfältaren fick lämna återbud från den förra samlingen då han blev smittad av Corona. Anthony Martial tar plats i truppen för andra gången i rad.

Spanien

Inga överraskningar här. David De Gea gjorde riktigt bra ifrån sig för Spanien under den förra samlingen och han återfinns så klart i Luis Enriques trupp.

England U19

Vår lovande mittback Teden Mengi har blivit uttagen till Englands u19-landslag av deras förbundskapten Ian Foster. Mengi har representerat alla ungdomslandslag från U15 och uppåt och har totalt spelat 16 ungdomslandskamper för England.

Embed from Getty Images