Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Alex Telles klar för Manchester United

Embed from Getty Images

Börjar de trilla in nu, nyförvärven? Igår nåddes vi av uppgifter om att Edinson Cavani är klar för Manchester United. På söndagseftermiddagen nås vi av trovärdiga uppgifter kring Alex Telles. 

Alex Telles har de senaste veckorna sagts vara nära en övergång till Manchester United. Porto och United har dock inte verkat helt överens om värderingen av den brasilianske vänsterbacken, men nu verkar det hela vara i det närmaste klart. Fabrizio Romano, vem annars, rapporterade på söndagseftermiddagen att de sista detaljerna kommer att lösas ”de kommande timmarna”. Därpå ska en läkarundersökning och presentation följa.

Några desto fler detaljer har Romano inte att komma med, men han klämmer in sitt bevingade ”here we go soon” i tweeten, varför vi får se det som sannolikt att en affär är i det närmaste klar. Alex Telles spelade 90 minuter i Portos 3-2-förlust mot Maritimo så sent som igår och står noterad för två mål och två framspelningar på tre ligamatcher i höst.

Simon Stone var snabb med att haka på tåget och twittrade strax efter Romano ut att förhandlingarna mellan United och Porto om Telles snabbats på ordentligt och att spelaren torde bli klar före imorgon kväll, då fönstret också stänger.

Samuel Luckhurst, som vi i normala fall inte rankar särdeles högt här på Muss, fyller på med att både Cavani och Telles ska läkarundersökas på Carrington idag.