Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Di’Shon Bernard klar för Salford City

Embed from Getty Images

Knappa två veckor efter att det internationella transferfönstret slagit igen slår så det engelska igen. Manchester United passade på att göra ännu en utlåning. Försvarsspelaren Di’Shon Bernard spelar i Salford City resten av år 2020.

16 oktober är datumet då engelska klubbar ska ha sina affärer inom landet gjorda. Crystal Palace och West Bromwich hör till dem som gjort business med klubbar lägre ner i seriesystemet. Möjligheten att låna ut spelare upphör också idag, något Manchester United väljer att utnyttja. Reservlagets Di’Shon Bernard ska spendera de kommande månaderna i Salford City i League Two.

Bernard, som gjorde a-lagsdebut mot Astana ifjol, trivs bäst som mittback och har medverkat i alla reservlagsmatcher hittills denna säsong. 20-åringen fanns bland annat med när United slog just Salford med 6-0 i EFL Trophy och får nu, om än tillfälligt, Paul Scholes som tränare. Den tidigare Unitedmittfältaren tog här om dagen tillfälligt över Salford City efter att Graham Alexander fått lämna klubben.

Salford City ägs av Scholes, David Beckham, Nicky Butt, Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs och Peter Lim. Klubben har inlett säsongen starkt och parkerar på en fjärde plats i tabellen efter fem spelade omgångar. Bernard blir lagkamrat med tidigare Unitedanfallaren James Wilson och mittfältaren Darron Gibson.

Vi önskar Di’Shon Bernard lycka till!