Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Chelsea

Embed from Getty Images

Imorgon väntar stormöte på Old Trafford när Chelsea kommer på besök och vilka som ingår i Ole Gunnar Solskjaers trupp har lokaltidningen i stan fått nys om. Det vi kan konstatera är att tre namn som inte var med mot Paris Saint-Germain i veckan nu finns med, nämligen Mason Greenwood, Harry Maguire, och Edinson Cavani. 

Det är alltså Manchester Evening News som går ut med vilka spelare som skymtats när laget, för första gången den här säsongen, checkat in på The Lowry Hotel, som är Uniteds så kallade spelarhotell. 

Det mest anmärkningsvärda är som sagt att Greenwood, Maguire, och Cavani finns med i truppen. Trion var inte med i Champions League-spelet i veckan på grund av diverse orsaker.

Någon som däremot inte är tillgänglig för morgondagens möte är Anthony Martial, som fortfarande är avstängd efter sin utvisning mot Tottenham. Att däför både Greenwood och Cavani nu finns med får ses som positivt och förhoppningsvis behöver inte Bruno Fernandes och Marcus Rashford dra ett lika tungt lass längst fram som när man mötte Newcastle.

Värt att notera är också att Alex Telles inte synts till när spelarna anlände, men enligt uppgifter befann sig brasilianaren på hotellet redan innan.

Truppen i sin helhet:

MÃ¥lvakter: David De Gea, Dean Henderson, Nathan Bishop

Backar: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Alex Telles, Timothy Fosu-Mensah,

Mittfältare: Donny van de Beek, Nemanja Matic, Paul Pogba, Juan Mata, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Fred, Daniel James

Anfallare: Mason Greenwood, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Odion Ighalo