Fotbollsvärlden minns Nobby Stiles

Manchester United v MiddlesbroughManchester United v Middlesbrough

Igår förlorade vi en hjälte. Nobby Stiles finns inte längre med oss. Mittfältskrigaren – Europacupvinnare, engelsk mästare och världsmästare – gjorde 395 matcher för Manchester United åren 1960 till 1971. Ett par decennier senare var han även juniorlagstränare i klubben. Efter Stiles bortgång strömmade givetvis hyllningarna in och här samlar vi en del av det.

Uniteds hyllningsvideo

ITV:s hyllningsvideo

Reaktioner från Unitedprofiler

Reaktioner från fotbollsvärlden

Supportrar och journalister

Norbert Peter Stiles MBE blev 78 år gammal. Vila i fred, Nobby. Vi kommer aldrig glömma dig.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS